به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان لرستان، سید امین قاسمی خبر داد: در سالجاری ۳ هزار و ۶۰۰ نفر هنرجو و هنرآموز در استان لرستان از یک دوره آموزشی گسترده در رشته های مختلف صنایع دستی بهره مند خواهند شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اظهار داشت: پیش بینی می شود در این دوره از آموزش ها به تفکیک سطح مهارت، ۲ هزار و ۱۰۰ نفر هنرآموز و هزار و۵۰۰ هنرجو آموزش خواهند دید.
او در خصوص پیش بینی میزان تسهیلات در این حوزه نیز تشریح کرد: دربخش مشاغل خانگی تا صرف 50 میلیارد ریال، دربخش حمایت از سیل زدگان 100 میلیارد ریال و در بخش حمایت از خسارات ناشی از شیوع ویروس کرونا 70 میلیارد ریال در نظر گرفته شده است.
قاسمی ادامه داد: در بخش کارگاه های بزرگ و تسهیلات فنی و اعتباری نیز هزینه ای معادل 30 میلیارد ریال در دستور کار صنایع دستی استان قرار گرفته است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بیان کرد: این دوره های آموزشی به تفکیک شامل نقاشی روی پارچه، گلیم بافی، ماشته بافی، چرم دوزی ،تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی، گیوه بافی و سرمه دوزی در خرم آباد، گلیم بافی در دوره چگنی، گره چینی، قلمزنی، ورشوسازی، حرمی بافی، گلیم بافی، مسگری، طراحی سنتی و چرم دست دوزی در بروجرد، چوغابافی، گلیم بافی،مشبک چوب، جاجیم بافی و چرم دست دوز در شهرستان الیگودرز و قلمزنی، گلیم بافی، مشبک چوب، چرم دوزی و سرمه دوزی در شهرستان دورود می باشد .
سید امین قاسمی ابراز داشت: این دوره ها به صورت گسترده بوده و در اقصی نقاط شهرستانهای استان که دارای کارگاه های آموزشی معین یا تعداد متقاضی کافی هستند، برگزار خواهد شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با اشاره به اینکه اولویت نخست معاونت صنایع دستی استان گسترش و احیای صنایع دستی بومی است بیان داشت: در برخی شهرستانها با توجه به سلیقه هنرجویان و تقاضای بازار از آموزش صنایع دستی دیگر استانها نیز استقبال می شود.