معاون صنایع دستی استان لرستان گفت: با توجه به قدمت صنعت ورشوسازی در شهرستان بروجرد، باید برای رشد و توسعه آن و آموزش همگانی و رونق اقتصادی این هنر در شهرستان بروجرد و استان لرستان اقدام شود.
به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی لرستان، عباس حمزه ای در دومین جلسه میز تخصصی ورشوسازی بروجرد در خانه ورشو این شهرستان افزود: ترویج و توسعه هنر ورشوسازی شهرستان می تواند علاوه بر رونق اقتصادی برای هنرمندان، زمینه ترویج هنرهای صنایع دستی را در استان فراهم کند.
او تصریح کرد: مسائل و مشکلات هنرمندان ورشو ساز استان و شهرستان مورد بررسی قرار گرفته و مقرر شد اقدام عملی برای ثبت جهانی این شهر به عنوان شهر جهانی ورشوسازی انجام شود..
او اضافه کرد: خانه ورشو شهرستان بروجرد به دلیل نوپا بودن با کمبود امکانات و تجهیزاتی برخوردار است که مقرر شد تجهیزات خانه ورشو سازی بروجرد تکمیل و یک تیم منسجم جهت شرکت و ارایه آثار هنرمندان ورشو ساز بروجرد در نمایشگاه های صنایع دستی تشکیل شود.
در این میز تخصصی؛ تعدادی از استادان، هنرجویان و سرمایهگذاران هنر ورشو سازی حضور داشتند. خانه ورشو سازی بروجرد در سال 1402 با هدف تقویت و ترویج هنر فاخر ورشو سازی در تکیه تاریخی مرحوم موثقی در بروجرد افتتاح شده و نقش موثری در رشد
این هنر در بروجرد داشته است. شهر بروجرد به عنوان شهر ملی ورشو ایران به ثبت رسیده است.