در این جلسه با حضور برخی از مدیران دستگاههای اجرایی استان بر فراهم کردن زیرساخت های گردشگری در مناطق عشایری لرستان تاکید شد .
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار در این جلسه گفت : اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری لرستان باید حوزه گردشگری سیاست گذار باشد و دستگاههای مرتبط نیز باید در اجرای این سیاست ها گام بردارند .
دکتر مرادپور با بیان اینکه طرح جامع گردشگری باید هر چه سریع تر تدوین شود اظهار داشت : در صورت آماده شدن طرح جامع گردشگری استان، همه دستگاههای اجرایی بر اساس طرح تدوین شده و شرح خدمات می توانند فعالیت کنند و اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری نیز به عنوان دستگاه سیاست گذار ضمن نظارت بر اجرای برنامه های گزارشی از روند انجام خدمات گردشگری آماده و ارائه خواهد کرد .
قائم مقام ستاد اجرایی خدمات سفر استان بیان داشت : اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری لرستان باید خدمات مورد نیاز گردشگران در ایام نوروز و طول سال را شناسایی و سهم دستگاههای اجرایی را در ارائه این خدمات مشخص کند تا بر اساس طرح جامعه نسبت به رفع موانع و مشکلات و ارائه خدمات مطلوب به گردشگران برنامه ریزی شود .
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندارهمچنین افزود : باید مقدمات حضور بخش خصوصی در حوزه گردشگری فراهم گردد و برخی از اماکن تاریخی طبیعی استان توسط سرمایه گذار احیا و ضمن حفاظت از آن مورد استفاده گردشگران قرار گیرد .
مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان لرستان نیز گفت : توسعه پایدار مناطق عشایری گردشگرپذیر یکی از اهدافی است که با جدیت دنبال خواهیم کرد .
مهندس قاسمی با اشاره به اینکه استان لرستان ظرفیت های بسیار خوبی در زمینه جذب گردشگر در مناطق عشایری دارد که باید شکوفا شود افزود : توسعه و معرفی محورهای اصلی مناطق عشایری ، دوره آموزشی برای برای جوامع محلی و عشایری، معرفی بنگاههای تورگردی برای گردشگری عشایری، تامین امنیت گردشگران در مناطق عشایری و حمایت از صنایع دستی و دست ساخته های عشایر از جمله مواردی است که باید در زمینه توسعه گردشگری عشایری در دستور کار قرار گیرد .
دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر لرستان همچنین به طراحی یک نرم افزار جامعه گردشگری در لرستان اشاره کرد و اظهار داشت : با راه اندازی این نرم افزار که یکی از برنامه های اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری لرستان تا قبل از ایام نوروز98 به شمار می رود فرصتی فراهم خواهد شد که با ورود هر گردشگر به استان اطلاعاتی در خصوص ظرفیت های گردشگری و راه های دسترسی به آنها در اختیار مسافران و گردشگران قرار گیرد تا نسبت به حضور بیشتر در لرستان ترغیب شوند .
مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری لرستان همچنین کمبود اعتبار برای تدوین طرح جامع گردشگری و تهیه اقلام تبلیغاتی برای معرفی ظرفیت های تاریخی، طبیعی متعدد در استان را از مشکلات حوزه گردشگری استان عنوان کرد .
بهسازی راه های دسترسی گردشگران، افزایش پایگاههای سلامت در سطح استان، جمع آوری متکدیان در ایام حضور گردشگران، نظارت دقیق بر قیمت ها ، افزایش پایگاههای جدید هلال احمر ، ارائه خدمات متوازن در همه نقاط استان، تعیین تکلیف خانه های مسافر ، نبود راهنمای گردشگری در مناطف عشایری، تبلیغات و ایجاد اقامتگاههای مناسب در مناطق عشایری گردشگرپذیر، استفاده از سالن های ورزشی و تجهیز آنها برای اسکان های ضروری و ایجاد مطالعه جامع برای شناخت و معرفی مناطق عشایری گردشگرپذیر از دیگران مواردی بود که در این جسه مورد بررسی قرار گرفت .